Rep za ljude koji maše kad ste uzbuđeni

Taily, rep, bizarno,


Novi trendovi u Japanu su danas već postali svakodnevica. Od djevojaka koje njeguju "anime" izgled, prve škole za maskote pa sve do doista morbidnog trenda "Bagel head", u kojem se čelo "ukrašava"u oblik okruglog šupljeg peciva ili čajnog kolutića, Japanci nas ne prestaju šokirati svojim originalnim, ali vrlo bizarnim idejama i izumima.

A najnoviji u moru trendova u posljednje je vrijeme jedan vrlo neobičan proizvod još neobičnije namjere. Riječ je o repu za ljude nazvanom "Tailly", za koji se njegov izumitelj Shota Ishiwatari nada da će postati pravi hit, prenosi The Sun.

"Tailly je zabavan za nošenje na tulumima ili kad izlazite sa prijateljima ili djecom. Možete ga nositi i na ljubavnim sastancima i tako izraziti svoje osjećaje mahanjem repa. Još bolje bi bilo kada bi oboje nosili repove, da dodate nivo podsvjesne komunikacije između vas", rekao je Ishiwatari.

Zamišljeno je da se rep sa uređajem za mjerenje pulsa zakači za remen, a brzina mahanja njime ovisi o raspoloženju osobe i otkucajima srca. Osnovni rep je bijele boje, ali može se mijenjati za crni, sivi ili smeđi.